Заработок в интернете

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Заработок в интернете » Тестовый форум » Новий смартфон

Новий смартфон

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Останнім часом думаю на рахунок придбання нового мобільного телефону для особистого користування, але все ніяк не визначуся з вибором конкретної моделі. Які варіанти порадили б для покупки зараз? Буду дуже вдячний за пораду.

0

2

Француз написал(а):

Останнім часом думаю на рахунок придбання нового мобільного телефону для особистого користування, але все ніяк не визначуся з вибором конкретної моделі. Які варіанти порадили б для покупки зараз? Буду дуже вдячний за пораду.

При виборі мобільного телефону дуже важливо розуміти який план смартфон вас особисто цікавить. Я маю на увазі, які характеристики та параметри для вас особисто будуть актуальними в новому телефоні?

0

3

ДакМакдак написал(а):

ДакМакдак

Та щось середнє за функціоналом і характеристиками, зовсім вже наворочений смартфон я навіть не вибираю зараз, бо фінансами точно дорогі моделі потягнути не можу. Які варіанти ви особисто радили б?

0

4

Француз написал(а):

Та щось середнє за функціоналом і характеристиками, зовсім вже наворочений смартфон я навіть не вибираю зараз, бо фінансами точно дорогі моделі потягнути не можу. Які варіанти ви особисто радили б?

Середнє за функціоналом і характеристиками це дуже відносне і розмите поняття, адже у кожної людини свої особисті запити щодо продуктивності мобільних телефонів. Тому потрібно вказувати на що ви особисто насамперед звертаєте увагу при покупці смартфона, щоб від цього вже відштовхуватися.
Перегляньте взагалі рейтинг мобільних телефонів https://blog.foxtrot.com.ua/mobilna-ele … upiti.html можливо буде корисним почитати таку статейку перед самою покупкою.

0

Вы здесь » Заработок в интернете » Тестовый форум » Новий смартфон